Mina Tre Kronor

Ett stort tack till Kronprinsessan Victoria

Kategori: Allmänt

Jag måste uttrycka min mening angående all tjat om Victorias bröllop och vem som ska stå för notan.


Jag förstår mig inte på hur man kan ha svårt att förstå att kronprinsessans bröllop är en statlig angelägenhet. Hur kan folk missa alla siffror på att hennes bröllop kommer att generera över 2,5 miljarder kronor till Sverige. Förutom finansierat bröllop borde hon egentligen kräva timlön för att ställa upp med ett offentligt bröllop. Där dessutom 90 procent av gästerna är  bjudna till gagn för statliga relationer till andra länder. För att inte tala om vilket PR för Sverige det innebär.


Jag är övertygad om att ett luxuöst bröllop där hennes familj och alla vänner närvarade skulle inte kräva mer än ett par hundra tusen om inte en miljon. Om hon eller Kungen ska betala bröllopet själv, så tycker jag att det ska vara hennes val att gifta sig om hon så vill i Las Vegas. Men det får hon inte från hovet! Hennes liv innebär en enda stor PR-kupp för Sverige, vilket jag tackar för. 

Kommentarer

  • Erika M säger:

    Hej! Nu har jag hittat till din blogg (tips från din mor), jättekul att du börjat blogga! Jag kommer intresserat att följa vad du skriver. Vi kommer ner till Sthlm över Valborg, då kanske vi kan ses. Här uppe är det full vinter, vi följer "läkar-fallet" i media. Kram Erika

    2009-03-07 | 10:35:02
  • Ilir säger:

    Äh, skulle vara grymt skönt att slippa en massa skriverier i tidningarna om det. Det är så ointressant att man vill kräkas. Ser hellre två sköldpaddor "springa" ett maraton.

    2009-03-09 | 16:15:14

Kommentera inlägget här: