Mina Tre Kronor

En fantasifull gryta

Kategori: Allmänt

Miljöpartiet tappar till Alliansen och snart gör väl socialdemokraterna det också. I en artikel i expressen skrivs det om Botkyrkas Mp:are som lämnar partiet till stöd för alliansen. Anledningen är enligt det som står i artikeln, att Botkyrkas Mp prioriterar samarbetet med de rödröda före miljöarbetet. Förnuftigt kan man då utifrån detta säga av dessa avhoppare!

Jag kan nog tänka mig att all kritik om burkaförbud från den rödgröna sidan kan också bidra till att väljare kommer över.  Det är trots allt 90 procent av befolkningen, enl. en undersökning som DN gjort, som håller med nämnt förslag. Man måste inte vara ute, som det sägs på bloggar och press, på "grumligt" vatten eller "flörta med SD" för att anse en åsikt som denna.

Oppositionens röster i bloggen Alliansfritt Sverige tycker att folkpartiet skålar champagne med SD men själv tycker jag att det är de själva som skickar inbjudningskort. Inbjudan till champagnekalas med SD gör nog alla som är emot just detta förslag och värsta scenariot är om hela riksdagen kommer att tvingas dricka med. 

Piratpartiet och andra sidan ägnar sig åt soppor istället för grytor och champagne, de vill nämligen koka soppa på en spik genom att ta plats i riksdagen med utgångspunkt på sina två frågor. Svd beskriver deras partiprogram som, citat ”förslag till trafikregler skrivna av någon utan körkort”slutcitat. Man undrar vad de vill i riksdagen att göra när de hyser sån misstro mot myndigheter och staten.  Vilka pirater!


Press:SvD ,Negativ till burka i skolan, Sveket mot Wetterstrand, Fler röster i Expressen, Pirater i sikte,

Kommentarer

 • Per. säger:

  Hej Deshira.

  Jag skall börja läsa din blogg mera regelbundet.

  Jag lovar inte hålla med dig i allt, men jag gillar när du tar upp och belyser till synes självklara ämnen som snedvrides i debatten.

  Det är väl självklart att man arbetar bättre i de flesta yrken ju bättre sikt man har. Liksom att det är självklart att omgivningen har lättare att bilda sig en uppfattning om ens person ju mer de ser.

  Jag ser fram emot att någon på ett enkelt sätt redogör för fördelarna med att dölja sig.

  T.ex. som i Saudi där kvinnor inte får körkort därför att männen kan bli så distaherade av kvinnliga chauförer att de krockar.

  En sak till. Miljöpartiet är ett fantastiskt bra namn, nästan för bra med tanke på att det är svårt att finna någon som inte vill ha krafttag för bättre miljö. För att överträffa det namnet måste man ta till något i stil med "Miljöpartiet de klokare" eller något annat lika dumt.

  Beträffande Piraterna så är det bra när småpartier ger de stora ett nålsting emellanåt, men vem kan rösta på någon om man inte vet var de står i den stora mängder viktiga frågor som en regering måste ta hand om på ett bra sätt.

  2010-08-06 | 12:01:57
 • Sanningen segrar säger:

  Vad är PP’s hållning om pedofili? Tragiskt tydlig.  ”Pedofili är en sexuell läggning.”

  Om man våldtar barn är man en våldtäktsman. Våldtäktsmän finns även bland hetero, homo- och bisexuella, BDSM-intresserade, brunhåriga och Örebrobor.”

  -Isak Gerson (PP)  Alltså pedofili är lika normalt som att vara allt ovan… och pedofiler är förtryckta anser man: ”Jag ser extremt stora likheter mellan vår behandling av pedofiler och behandlingen av HBT-människor på medeltiden” -Isak Gerson (PP)

  http://isakgerson.blogspot.com/2009/08/hur-behandlar-vi-egentligen-sexuellt.html  Man bör då anta att Isak ser fram emot att detta ”förtryck” kommer försvinna och att pedofiler en dag blir fria att ”sprida kärlek” till barn.. Pedofiler är bara ”förtryckta oliktänkande”.  Samma devis som Rick Falkvinge har: ”All kärlek är bra kärlek.” och

  ”Flera andra länder har 12 år som gräns, och jag har aldrig någonsin sett historier om traumatiserade tonåringar därifrån.” -Rick Falkvinge (PP)

  http://rickfalkvinge.se/2008/07/14/svensk-repression/  Alltid finns denna pedofila apologism lurande i kulisserna.. ”barn är sexuella, de vill sånt själva” Den klassiska och eviga ursäkten för pedofili.  ”Tänk om i princip varje man någon gång under livet faktiskt kan både falla för och försöka få till det med en sexuellt utlevande könsmogen tjej eller kille? Och tänk om ett hyfsat antal underåriga killar och tjejer är så sexuellt nyfikna att de aktivt söker upplevelser som introducerar dem till vuxenlivet.”

  -Oscar Swartz, Piratpartist

  http://www.newsmill.se/artikel/2010/02/05/oscar-om-gromning  ”Barn är också sexuella varelser. Barn tycker att det är härligt att springa runt nakna, att pilla på sitt kön, onanera, att kladda med färg på kroppen, att kramas, pussas, gosa, att utforska sina kroppar och allt skoj man kan göra med dem”

  -Carl Johan Rehbinder, Piratpartist

  http://tantrikblog.wordpress.com/2010/08/05/att-offra-barnen-pa-rattfardighetens-altare/  Mangatecknaren man försvarar blev ett ärende för polisen pga att han anmäldes för att ha tafsat på sina döttrar.. detta förtiger PP.  Med allt detta i åtanke:

  Är det en överraskning att PP vill göra det lagligt att inneha barnporr?

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=3899644  PP’s hållning är tydlig. Genomgående så stödjer den, försvarar, och försöker normalisera pedofili. Låt oss använda både detta nät och den kopiering piratpartiet hävdar sig vilja värna för att avslöja detta ”parti” för vad dom själva visar att dom är.  Kopiera och sprid.  Svara

  2010-08-06 | 18:33:40
 • Deshira säger:

  Hej Per och tack för återbesöket!  Jag står för mottot "I will listen to you, especially when we disagree" (sagt av Barack Obama).  Håller med om att småpirater eller andra små är bra på så sätt att det vidgar vyerna på de etablerade partierna. I EP valet tyckte jag att det var ok med ett parti som PP, där de verkligen hade och saklig åsikt.  jag kompletterar detta svar vidare med svar till Sanningen segrar.  2010-08-06 | 20:36:21
  Bloggadress: http://jagitrekronor.blogg.se/
 • Deshira säger:

  Att PP var ute efter att ladda ner från nätet obestraffat förstod alla, men att de skulle gå så långt som alla dina länkar visar är obegripligt.  Av brist på intresse till dem har jag ärligt talat missat omfattningen av deras absurda ståndpunkter.  Tack för din kommentar!  Trevlig helg!  Deshira

  2010-08-06 | 20:39:41
  Bloggadress: http://jagitrekronor.blogg.se/
 • Per säger:

  Tur att jag gick tillbaka och läste komentaren "sanningen segrar" här ovan. Läs någon av länkarna och ni frågar er vad Piraterna är för några som inte själva aktivt tar itu med gränsdragning.

  Att sitta och slicka i sig barnporr, om än tecknad, är väl inget man kan högakta en mäniska för. Än värre, en som lägger ner tid och tankemöda på att skapa en serie om t.ex. våldtäckt på barn är väl ingen person man vill ha i sin, och långt mindre sina barns närhet. Han kanske till och med indirekt, som inspiratör, kan bli upphov till brott.

  Internet är en fantastisk tillgång med enorma möjligheter att göra gott, men tyvärr är vi mäniskor sådana att ett internet utan lagar, regler och övervakning, är lika omöjligt som ett samhälle utan lagar och polis.

  Piraterna får nog definiera vad de menar, och rensa i leden, om de skall ha den minsta trovärdighet. Alla pirater är väl trots allt inte pedofiler eller lagbrytare på annat sätt. Upp till seriös debatt och bevis på motsatsen.  2010-08-07 | 11:24:02

Kommentera inlägget här: