Mina Tre Kronor

Kan man dansa sig in i Riksdagen?

Kategori: AllmäntÄven om det verkar som ett väldigt roligt försök så känns det tveksamt. Det skulle krävas att Gudrun drar ut på Let´s Dance även efter programmets slut med tanke på gapet fram till valet.

Andra kör med nya idéer och tar gärna till sig de begrepp som media använder som beskrivning av dem, jag tänkte på nätverket Sq2540sthlm som verkar ha politiska mål i sikte. Inget namn man säger vänta ”jag har det på tungan” precis…

Lustigt att varje val ska ha såna uppstickare som ofta överlever nästan endast under valkampanjen. Jag kallar dem för pulsmätare, dvs. rösterna de får är lika med missnöjet i samhället. Det borde egentligen vara bra för övriga, särskilt större partierna att ta till sig de bra bitarna dessa pulsmätare står för om det nu inte strider mot de egna värderingarna. Givetvis skulle detta vara mer aktuellt för vänsterblocket än oss borgerliga. Man kan kanske också tolka nätverket som ett missnöje av det egna blocket?! Att de pratar om individualism och entreprenörskap styrker min tes rätt så bra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: