Mina Tre Kronor

Nedräkning pågår

Kategori: Allmänt

Äntligen träder det fram ansvarsfulla människor även bland S-sympatisörer och kallar oppositionens politik för vad det är, hämmande.  Finansmannen Carl Bennet kritiserar V och Mp och utifrån den lilla artikel som finns på Di  tycks han ifrågasätta socialdemokraternas samarbete med dessa.

Det är mindre än 100 dagar kvar till höstens riksdagsval och till buds står å ena sidan en borgerlig allians med en ansvarsfull statsminister tillsammans med en världsligt uppskattad finansminister och andra sidan ett vänsterexperiment som i första hand tar till skattehöjningar och tillväxtåtstramningar som lösningar.

Alliansens eldsjälar har under denna mandatperiod gång på gång visat eftertänksamhet och i synnerhet under finanskrisens värsta perioder. Även idag och även utrikes visar Anders Borg verkligt ledarskap genom att oberoende av opinionen angripa problem på ett långsiktigt och ansvarsfullt sätt. Vilket land som helst i Europa tycks kunna se värdet i Sveriges regering och jag hoppas att även vi visar denna uppskattning den 19 september.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: