Mina Tre Kronor

I tid och rum

Kategori: Allmänt

Ena sidan sitter vi och bedömer de olika bidragen av melodifestivalen, medan andra kämpar efter andan och stabiliteten av densamma jord vi står på. Visst kan man ofta tycka att världen är orättvis? Men två saker fel gör inte saken rätt men däremot två saker rätt hade i och för sig bara varit succé.

Jag hoppas att de efterkatastrofala effekterna begränsas och mina tankar och all min medkänsla går till alla drabbade av tsunamin!
Jorden skakar också om på andra håll, men kanske på ett annat sätt och även där bara för vissa. Jag skulle vilja påstå att för mig tidigare okände Juholt ännu framstår som en gåta och man undrar om Stig Malm skäms mindre nu?!  Som jag förstår på det som skrivs, står han rätt långt in till vänster i socialdemokraternas partiskala. Det gör att man undrar hur resultatet av ett oppositionsarbete som eventuellt utgörs av ytterligheter kommer att se ut. Lars Ohly var i alla fall nöjd om det nu är en fördel?! Vi lever i en snabbföränderlig värld och enligt många framstående socialdemokrater samt deras eftervalsanalys, tycktes man ha uppfattat att individen måste ha större utrymme och systemet anpassa sig därefter, men tydligen vill man inte finna sig i den verkligheten.

Jag ser fram emot denna fortsättning och tycker att det ska bli rätt skönt att tillhöra det parti som är och förblir framtidens riktiga samhällsbärande parti.

 

 

Länkar: Dn och Juholt,SvD i Japan, Aftonbladet,DN ledare, ,Kommentarer


Kommentera inlägget här: