Mina Tre Kronor

Hej Värmdöbo,

Kategori: Allm�nt

Jag heter Deshira Flankör, kandidat nr. 2 till kommunfullmäktige. Jag behöver dig för:
 
- att skapa engagemang i skolan genom satsning på professionell coaching som stöd för lärarna. Skolan blir så bra som det engagemang läraren känner och jag tror på att alla föredrar att känna engagemang. Dagens skola kräver mer av ledarförmågan hos lärarna. Tydligare ledarskap och god förankring vad gäller målfokus lyfter skolorna.

 

- att kunna satsa på fortbildning för medarbetarna inom vård- och omsorg, vilket skapar engagemang och kvalité. All vård- och omsorgsverksamhet ska kräva kompetens, lämplighet och genuint intresse för människor.  Tydlig målfokus och en bra organisationsstruktur skapar förutsättningar för att var och en ska vara medveten om betydelsen av sin insats.

- att verka för att Värmdö får genomtänkta långsiktiga infrastrukturella planer. Öppna, tydliga och väl förankrade bland medborgarna för att sedan på kommunpolitikernas initiativ lyftas upp och förespråkas hos beslutsfattande myndigheter.

 - att verka för att på sikt jobba ner skatter och avgifter på Värmdö. Värmdö som kommun har höga skulder samtidigt som vi har bland länets högsta skatter och skyhöga avgifter. Skatteintäkterna är viktiga för Värmdö men ska ökas genom att fler skriver sig på Värmdö som exempelvis sommarboende som tillbringar större delen av året här. Värmdö behöver inte bli ett skatteparadis, men låt valet bli enklare för våra många sommarboende att bli skrivna Värmdöbor!

 

Om mig:

-Kandidat nummer två till kommunfullmäktige på Värmdö

-35 år, tvåbarnsmamma, redovisningsekonom, jobbar som försäljningschef på allabolag.se

-Ordförande i Vård- och omsorgsstyrelsen sedan 2012, med synbara uppnådda resultat.

-Ledamot i kommunfullmäktige

-Ersättare i kommunstyrelsen

-Val- och kampanjledare för Värmdömoderaterna.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: